KIK VAGYUNK?

KIK VAGYUNK?

Glück Eszter vagyok, a veszprémi Zöldalma családi bölcsőde alapítója. Két gyermek édesanyjaként magam is nap mint nap tapasztalom, hogy mennyire fontos az, hogy a fiaim örömmel járjanak bölcsődébe, óvodába, kellemesen érezzék magukat. Emellett számomra óriási megnyugvást jelent, ha azt tapasztalom, hogy az intézményben dolgozók elkötelezettek, hivatásuk a gyerekfelügyelet és ők is örömmel ülnek le játszani a kicsikkel és érdeklődéssel figyelik, hogyan okosodnak, fejlődnek napról napra.

Ez a fajta lelkesedés a gyerekek iránt már kicsi korom óta munkál bennem, mindig is csodálattal figyeltem, hogyan változnak és ügyesednek körülöttem a gyerekek egy szempillantás alatt. Anyukaként tudom, milyen fontos a gyerekeknek, hogy változatos környezetben, különböző foglalkozásokon vehessenek részt, már pici kortól, a személyiségüknek és habitusuknak megfelelő mértékben közösségbe járjanak, ismerkedjenek a világgal.

Mi ezt kínáljuk a szülőknek és gyerekeknek a Zöldalma bölcsődében: nyugodt, biztonságos, szerető környezetet, őszinte figyelemmel, változatos programokkal.

Elérhető szolgáltatásainkról és árainkról itt tájékozódhatsz: Csomagok és Árak.

Bölcsődénk nemcsak a nevében hordozza a családi jelleget, hanem valódi családi vállalkozás a miénk: a gyerekek felügyeletéről, egészséges táplálkozásáról és a változatos programokról édesanyámmal ketten gondoskodunk. Jól összeszokott párosként szavak nélkül is megértjük egymást, így biztosítva a gördülékeny és kiegyensúlyozott mindennapokat a bölcsiben.

A beszoktatásról és fontos tudnivalókról itt érhető el bővebb információ: Hogyan működik?