KINEK AJÁNLJUK A MAGÁNBÖLCSIT?

KINEK AJÁNLJUK A MAGÁNBÖLCSIT?

Bár akadnak más rendszerben működő intézmények is, de a magánbölcsődei szolgáltatás lényege, hogy a megszabott díjazásért cserébe rugalmas, a család és gyermek igényeire szabott gyermekfelügyeleti megoldást biztosít.

A Zöldalma Családi Bölcsőde azonban nemcsak gyermekfelügyeletet, hanem változatos fejlesztő programokat, foglalkozásokat is biztosít 12 hónapos kortól az óvoda kezdetéig!

Úgy érzed, gyermeked egyre érdeklődőbb és szívesen van együtt hasonló korú gyerekkel?

Érdemes lehet elkezdeni közösségbe szoktatni! Néhány alkalom után már könnyen el tudod dönteni, hogy tetszik-e neki a bölcsis lét.

Szeretnél heti pár napot dolgozni? 

Akkor a heti 3 napos bérletünket érdemes választanod. Abban is rugalmasak vagyunk, hogy adott héten melyik legyen az a 3 nap.

Szeretnél visszamenni dolgozni, de nincs hely az állami bölcsiben?

Bölcsődénk ugyanúgy üzemel, mint az állami bölcsi, így reggel 8:30-tól délután 16:30-ig itt lehet a gyerkőc, egész héten.

Tudjuk, hogy nem egyszerű összehangolni a mindennapi teendőket egy anyukának, különösen, ha több gyermek édesanyja. Ebben igyekszünk segíteni a családoknak rugalmas megoldásainkkal.

Mivel a gyerekeknek nagyon fontos a napirend és a kiszámíthatóság, a beszoktatást követően segítünk megtalálni a legjobb megoldást arra, hogy milyen rendszerben érdemes a kicsit a bölcsibe járatni.